mc-design-logo
MC Design geeft je boodschap
de aandacht die ze verdient

MC Design biedt een alles-in-één-formule voor zelfstandigen en kmo’s, maar ook voor particulieren, resellers en verenigingen. We luisteren naar jouw uniek verhaal en mikken samen op de resultaten die je wilt behalen. Dat doen we door de juiste manier te bedenken om je boodschap zowel online als offline succesvol te brengen. We gaan geen enkel project uit de weg. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oostnieuwkerke/ Staden (West-Vlaanderen) maar richten ons zeker niet  op één bepaalde regio. Integendeel, sinds 2023 werken we ook vanuit Ranst (Antwerpen). De diversiteit aan klanten en regio’s geeft ons die extra boost die tot mooie resultaten leidt. Zo zijn we echt toegewijd aan het bedienen van een breed scala aan klanten en het leveren van uitstekende diensten, waar je ook gevestigd bent.

Heb jij een project dat MC Design zo’n energieboost kan geven? Dan gaan wij graag voor jou aan de slag!

Melissa Casier

Zaakvoerster

Als zestienjarige schoolmeid verkende ik reeds enthousiast de wondere grafische wereld. Ik maakte toen vooral ontwerpen voor lokale events, kennissen en vrienden. Tijdens m’n grafische studies, inspireerde deze hobby mij tot de oprichting van m’n eigen ontwerpbureau MC Design in 2015.

Bij MC Design kan ik mijn passie kwijt en vind ik creatieve uitdagingen. Elke dag opnieuw mag ik creëeren, verrassen en vernieuwen. Ondertussen ontwikkelden we een eigen unieke stijl en zijn we stilaan uitgegroeid  tot een volwaardig allround reclamebureau. Bij MC Design bieden we onze klanten tal van mogelijkheden aan zodat hun merk zichtbaar wordt ! 

Dit alles kunnen we doen omdat we een hecht team hebben met elk hun eigen specialisatie. De mix van denkers en doeners zorgt er elke keer weer voor dat het resultaat klopt. Daarom  kan ik enkel maar trots zijn op mijn team en op de vele realisaties die we ondertussen al gecreëerd en geplaatst hebben. 

Bovenop onze prachtige creaties geniet ik nog het meest van het ontmoeten en samenwerken met mijn klanten, leveranciers en m’n geweldige medewerkers. Ze verrassen en motiveren mij elke dag opnieuw om nog beter te doen.

Zeg hallo

aan mijn team

logo ontwerp
grafisch ontwerp
huisstijl ontwerp
ontwerp beursstand
sociale media ontwerp
naamontwikkeling

visitekaartjes
flyers/ folders
brochures
posters
boeken
briefpapier
presentatiemappen
doordruksets
notablokken
verpakkingen
gadgets

landingspagina
website
webshop
lokale shops
hosting en domeinnaam
mailing
emailhandtekening
sociale media
Google My Business

voertuigbelettering
raambelettering
gevel belettering
carwrapping
zandstraalfolie
one way vision
magneetstickers
materiaal stickers
anti-diefstal stickers
signalisatie

borden
spandoeken
vlaggen
roll up banners
gevelletters
textielframes
signalisatie
fotoproducten
lichtbakken
gevelbannier
paalbannier
gadgets

alle textiel is mogelijk
flex
borduren
printflex druk
zeefdruk
DTF druk
batches